torstai 21. huhtikuuta 2022

Kirja-arvonta!

 Blogin elpymisen kunniaksi ajattelin, että olisi mukavaa juhlistaa sitä arvonnalla täällä blogin puolella!

Arvonta-teksti sekä arvottava kirja.

Arvontapalkinto on kuvassakin komeileva hieno, viime vuonna ilmestynyt tietokirja, jota minulta löytyy sattumalta kaksi kappaletta hyllystäni: arvostelukappaleen pidän itselläni ja tämän toisen lahjoitan mielelläni eteenpäin.

Marjut Hjeltin, Maarit Leskelä-Kärjen ja Hilkka Oksama-Valtosen Helmi Krohnin ihmeellinen elämä : kulttuurivaikuttajana ja spiritualismin edelläkävijänä (Into 2021) on kattava elämäkerta kotimaisen merkkinaisen elämästä. Helmi Krohn (1871-1967) oli monipuolinen persoona, joka kunnostautui niin kirjallisuuden kuin henkisyydenkin aloilla.


Arvontaan osallistut kommentoimalla tähän julkaisuun mikä elämäkertakirja on tehnyt sinuun vaikutuksen ja miksi. Arvontaan voi osallistua  30.4.2022 klo 23.59 saakka. Arvonta suoritetaan ja voittajaan otetaan yhteyttä 1.5.2022. Tarkkaile siis sähköpostiasi!

Kommentointia varten tarvitset Google-tilin, jonka profiilista löydän sähköpostiosoitteesi. Ethän kirjoita sähköpostiosoitettasi julkiseen kommenttiisi. 

Vaihtoehtoisesti voit osallistua lähettämällä vastauksesi minulle sähköpostilla, jonka otsikko on Kirja-arvonta, osoitteeseen viivi.koo(a)hotmail.com. Huomaathan korvata (a)-merkinnän @-merkillä.

Suunnittelen tekeväni saamistani vastauksista koontipostauksen, joten vastaamalla arvontakysymykseen annat minulle luvan julkaista elämäkertasuosituksesi nimettömänä osana blogipostaustani.

Sähköpostiosoitteita kerään vain tätä nimenomaista arvontaa varten, enkä siis tule käyttämään niitä mihinkään muihin tarkoituksiin, vaan poistan mahdolliset kerätyt yhteystiedot heti arvonnan suoritettuani.

Kustannan palkinnon postituksen Suomeen.

Mikäli voittaja ei vastaa minulle viikon (7 vrk) kuluessa arvonnan suorittamisesta, arvon palkinnon uudelleen.

Arvonta on yksin minun blogini järjestämä, eikä siinä ole mukana kolmansia osapuolia. Myöskään arvonnasta mahdollisesti kerättyjä tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.


Tällaisen hurjan litanian jälkeen siis: Onnea arvontaan!


- Viivi

7 kommenttia:

 1. Minuun teki vaikutuksen ja toi uutta näkökulmaa Paula Tillin Toisin, Minun Asperger-elämäni. T
  Kirja on kaksiosainen; ensimmäisessä osassa Tilli kertoo Asperger-diagnoosista ja toisessa osassa hän kertoo elämän tarinansa alkaen lapsuudesta aikuisuuteen.

  VastaaPoista
 2. Kiva arvonta, mukana ilman muuta. Luen mielelläni elämäkertakirjoja. Muistan, että pidin paljon Riitta Konttisen kirjasta Aino Sibelius. Sain paljon uutta mielenkiintoista tietoa Aino Sibeliuksesta. anneli.airola@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Tykkäsin Tulisydän kirjasta joka kertoo Maissi Erkosta. Oli mieleenpainuva kokonaisuus hänen elämästään.

  VastaaPoista
 4. Viimeisimmäksi Kimi Räikkösen elämänkerta :)

  hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Lap­suus lah­kon van­ki­na, Leevi K. Lahtisen tarina. Hieman epäröiden tartuin kirjaan mutta kirja vei mennessään, jotkut asiat kirjassa saivat miettimään onko tälläistä oikeasti tapahtunut, ja miten tuon ikäisenä on kestänyt kaiken, tullen silti kunnon järkeväksi aikuiseksi. Kirja avasi elämänkatsomusta.
  Suviblaa@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Wivi Lönn!! Niin mielenkiintoinen kirja, vähemmistöistä, arkkitehtuurista ja elämästä. T. Piia V

  kirjatarhuri@hotmail.com

  VastaaPoista